pic

WordPress website laten maken

WordPress website op maat?Professioneel én rendabel?

flywheel-icon

Wilt u een professionele WordPress website laten maken, volledig op maat en naar uw wensen? Onze WP specialisten gaan graag samen met u de uitdaging aan om uw visie te vertalen in een prachtige online oplossing!

Wilt u een bestaande website naar een hoger niveau tillen? Of wilt u juist professioneel van start gaan met uw nieuwe website?

In beide gevallen is WordPress het juiste CMS:

– Met WordPress is een CMS waarmee uw website online makkelijk vindbaar is

– WordPress laat ons voor relatief weinig kosten uw website op maat bouwen

– WordPress laat ons uw website makkelijk onderhouden omdat het CMS regelmatig voor updates zorgt waarmee wij uw website steeds up-2-date kunnen houden

– WordPress is een gebruiksvriendelijk open source CMS. Dat betekent dat u altijd achter de schermen mee kunt kijken en zien hoe goed wij uw wensen vertalen

Bij Brewwwers zorgen wij ervoor dat professionele WordPress websites direct meer omzet en groei realiseren. Met meer dan 10 jaar ervaring en 2000 tevreden klanten is Brewwwers hét adres voor webdevelopment. We hebben verschillende webshop pakketten die aansluiten bij uw behoeften. Van kleine tot grote ondernemingen, ons doel is om onze klanten zowel online als offline succesvoller te maken.

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij uw website (weer) rendabel maken?

Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Web onderhoud – Altijd veilig en up-to-date.

BACKUPS

Wij zorgen ervoor dat er backups van uw website gemaakt wordt en slaan deze online en op onze eigen veilige server op. Zodat, in het geval van een storing of aanval, uw website te allen tijde veilig is.

CMS & Plugin updates

Updates van WordPress, thema’s en plugins? Wij nemen dit voor onze rekening. We weten van plugins wat ze doen en met welke prioriteit ze geüpdatet moeten worden. Zo zorgen we ervoor dat WordPress websites veilig en stabiel blijven draaien.

VEILIGHEID

Wij monitoren uw website 24/7 en weten daardoor direct als er iets mis is. Hierdoor kunnen wij direct problemen oppakken en zorgen dat deze zo snel mogelijk opgelost worden.

SNELHEID OPTIMALISATIE

De snelheid van je website draagt bij aan een betere gebruikservaring, maar telt ook mee in het bepalen van de ranking in Google’s zoekresultaten. We vinden het daarom belangrijk om je website zo snel mogelijk in te laden.

Neem contact op

Wij zorgen altijd voor onderhoud op maat.
CMS onderhoud is ook mogelijk voor websites die niet door ons zijn ontwikkeld.

Aanvragen