pic

Shopify webshops

Wilt u een webshop laten maken? Onze specialisten helpen u graag!

Direct meer omzet en groei realiseren

Wilt u een webshop laten maken? Onze specialisten helpen u graag! Bij Brewwwers ontwikkelen we professionele webshops met Shopify die direct meer omzet en groei realiseren. Als partner van Shopify Nederland weten wij precies wat er nodig is om van uw webshop een succes te maken. Met onze persoonlijke aanpak zijn wij hét webbureau voor zowel kleinschalige als complexe maatwerk Shopify oplossingen.
Wilt u een bestaande webshop naar een hoger niveau tillen? Of wilt u juist professioneel van start gaan met uw nieuwe webshop?
Met Shopify kunnen wij bij Brewwwers uw webshop naar maat ontwikkelen:

– Shopify is compleet
– Shopify is flexibel
– Shopify is future proof

Een unieke winkelervaring

Wij bieden uw klant met een unieke winkelervaring online dankzij simpele gebruikers accounts en een gemakkelijke verkoop via social media met meer dan 70 soorten betaalmethoden. 
Aangezien online shopping steeds vaker op mobile apparaten plaatsvindt zorgen wij uiteraard daarvoor dat uw webshop volledig responsive is, een zeer snelle laadtijd en geweldige uptime voor een uitstekende user experience zorgt.

Als wij uw webshop voor u brouwen geniet uw team van robuuste back-end en product opties, een voorraad beheer en een (geavanceerde) verkoop rapportage om uw succes altijd meten en in de gaten te kunnen houden. Verder kunt u uitgebreide klant profielen aanmaken en voor sales acties oid gebruiken. Voor eventuele kortingsacties kunt u met Shopify kortingscodes en coupons genereren voor alle koopjesjager klanten. Bovendien integreren wij uw webshop in Google Shopping waardoor bereik en omzet nog meer zullen groeien.

Zoals u ziet zal uw voorrad snel aangevuld moeten worden als u uw online sales met Shopify gaat realiseren. Indien u ook een offline winkel heeft maakt Shopify de synchronisatie van uw voorraad extra makkelijk: Shopify biedt een 1 op 1 synchronisatie van uw voorraad waarvoor u heeft geen extra account nodig heeft. Ook alle klant e-mails kunt u makkelijk in de winkel verzamelen.

Nog meer voordelen van Shopify

Bent u nog niet helemaal overtuigd van de kracht van een Shopify webshop? Hieronder vindt u een aantal voordelen.

– Geen zorgen over hosting, is allemaal geregeld
– Lage instapkosten
– Ongelimiteerde bandbreedte en producten
– Mobiel, tablet en desktop layout (responsive)
– Verouderingsvrij
– Mailchimp of Hellodialog integratie
– Google Analytics
– Ondersteunt alle gebruikelijke betaalmethoden (zoals iDeal, Paypal, VISA en Mastercard)

 

Migreren naar Shopify vanuit bestaande webshop

Bent u niet tevreden over de prestaties van uw huidige webshop? Behaald hij niet de verwachte resultaten? Is het design verouderd? Of is hij niet aangepast aan mobiel en tablet? Ook als u voorheen niet werkte met Shopify kunnen onze webshop developers u helpen. Onze specialisten kunnen uw webshop overzetten van Magento, Woocommerce of een ander pakket naar een professionele Shopify webshop. Brewwwers verzorgt de complete migratie van klanten tot producten en alles wat daar verder bijhoort.

Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.